add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader
  • ✓ Garanti for kvalitet | Stort utvalg av tilhengere

Den lange erfaringen med hengerproduksjon og den gode økonomien til Respo Haagised AS har gjort oss i stand til å konsentrere oss om å øke effektiviteten og kvaliteten på produksjon ved bruk av valsede stålplater, som er en av hovedmetodene i

moderne hengerproduksjon. I 2009 ble det investert i en høy-teknologisk produksjonslinje som kalles Piva Punch, som kom med automatisk mating av rull og en stable del som stabler ulike deler etter produksjon.
Hele investeringen, inkludert nødvendig software, kostet ca. 460 000 €, hvorav 183 400 € ble gitt av Enterprise Estonia. Denne produksjonslinjen utvider muligheten til og også drive produktutvikling da den gjør det mulig å komme med innovative løsninger

som ivaretar tanken bak, konstruksjonen og funksjonaliteten til hengerene som lages. 
Den automatiske produksjonslinjen starter med å mate inn metalrullen, rette den og ender opp med å stable ferdige deler klare til å bli satt sammen.

Foruten serieproduksjon, maskinenes høye arbeidshastighet, effektivitet og fleksibilitet, gjør den oss i stand til å konsentrere oss om "just-in-time" produkter. Dette vil si at produksjonen er tilpasset de til enhver tid gjeldende behov fra markedet.

PrimaPower

PrimaPower


Bending robot

Bending robot Amada ABS-R


robot

Welding robot Yaskawa Motoman + 6m track


 

Laser_Amada.jpg

Laser Amada


 

CNC_1.jpg


CNC FlexiCAM XL


 

haagiste tootmine1.jpg
Piva Punch


 

Amada
Amada Europe 258


 

Haagiste detailide painutus
Amada


 

haagise detailide loikus.jpg
Amada


 

 

Safan

Safan